Perbericht 2017

PERSBERICHT

Ramblas is maatschappelijk betrokken tijdens de Vierdaagsefeesten! Kinderen hebben de toekomst….

Ramblas is een unieke beleving waar muziek, gezelligheid en lekker eten samen komen.

Tijdens de Vierdaagsefeesten transformeert de van Schaeck Mathonsingel voor het Centraal Station in Ramblas Nijmegen. Ramblas is de verbintenis tussen het Centraal Station en het Keizer Karelplein: een sfeervolle toegangspoort tot de Vierdaagsefeesten.

In de drukte rondom de Nijmeegse Vierdaagse is Ramblas door de ontspannen huiskamersfeer een fijn rustpunt voor zowel feestvierders als wandelaars. Gedurende de week zullen verschillende artiesten optreden in ‘de huiskamer’. In deze intieme huiskamer is er de gelegenheid om even uit te rusten op een van de zitbanken of relaxte stoelen. Onder het genot van een lekker drankje kunt u zowel aankomend Nijmeegs talent als nationaal gevestigde artiesten aanschouwen. Ook een grote diversiteit aan foodtrucks maakt Ramblas voor de bezoekers van de Vierdaagsefeesten een aantrekkelijke locatie om te eten.

Dit jaar is Ramblas Nijmegen maatschappelijk betrokken door zich in te zetten voor maar liefst 3 goede doelen: Het Ronald McDonald Fonds, De IMC Weekendschool in samenwerking met Walking4Weekend en De Liedjesfabriek. De bezoekers kunnen bij alle barren een “goede doelen biertje” bestellen. Per biertje gaat 15 cent naar de goede doelen volgens een evenredige verdeling.

Ook Joke Kamphuis is al jaren erg betrokken en maakt mooie armbandjes waarbij de opbrengsten van de bandjes naar het Ronald McDonald Fonds gaat. Ook dit jaar verkoopt ze weer de special armbandjes in haar kraam op Ramblas.

Erg bijzonder in de week is Walking4Weekend. Een aantal leden van de band Walking4Weekend, waaronder initiatiefnemer Hans Kolvenbach, lopen de 4Daagse. Na het lopen komt het gezelschap van dinsdag tot en met vrijdag direct naar Ramblas om op te treden in de huiskamer en op deze manier aandacht te vragen voor De IMC Weekendschool!

 

 

 

Noot voor de redactie

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van dit persbericht, dan kunt u contact opnemen met Roode Heij Events via info (a) ramblasnijmegen.nl